Kundalini yoga

Vrlo duboka, izazovna i drugačija

KUNDALINI YOGA

Kundalini yoga

_

je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je Yoga Svjesnosti, Put (s)poznavanja Sebe, pomaže nam biti prisutan u trenutku, sadašnjem trenutku. Koristi alate kao što su: mantre (iscijeljujuća tehnologija zvuka), mudre (iscijeljujući položaji prstiju/dlanova), bandhe (energetska mjesta u tijelu koja koncentriraju veliki naboj energije sa svrhom iscijeljenja i transformacije), kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…), mentalne fokuse, različite tehnike disanja, meditacije… Dinamikom vježbanja i disanja pokrećemo energije unutar sebe, aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo našu Dušu i ostvarujemo prisni kontakt s njom.

Buđenje kundalini energije

_

Kundalini yoga ne forsira buđenje kundalini energije već potpomaže proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da samo dopusti, inicira taj proces buđenja kako bi iskusili svoju višu svijest.
Kroz nju suptilno pomičemo svoje granice I istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.

Prilagođena je apsolutnim početnicima, jednako kao i višegodišnjim yogijima. Kažu da ju mogu raditi svi koji mogu DISATI! Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne mogućnosti i fokus. Tako da, dođite i pružite si priliku za osobni rast i napunite se lijepom energijom koja će Vas nadalje inspirirati.

„There is something more in Kundalini yoga than the exercises you do. It is the flow of energy. The fact is that without having your Kundalini awakened, your soul is not awakened.“

Yogi Bhajan

Kundalini yogu možete prakticirati u obliku:

  • individualnih satova
  • redovnih grupnih satova
  • tematskih radionica
  • online satova